Medice'ye Uzman Takviyesi

Medice

İnegöl'ün ilk ve tek özel hastanesi olan özel Medi-Ce İnegöl hastanesinin yeni Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Coşkuner görevine başladı.

 

Medice hastanesinin çoğunluk hissesini alan Özel Aritmi hastanesi, Medice’de doktor transferlerine de başladı. Hastanenin Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Coşkuner, Medice’de hastalarına hizmet vermeye başlarken, basın mensuplarına bir açıklama yapan Coşkuner tüm ortopedik ameliyatlarda başarı ile tanı koyup tedavi ettiğini söyledi.

Op. Dr. İbrahim Coşkuner, kendisi hakkında verdiği bilgilerde ise; “1964 yılı Trabzon doğumluyum. 1992 yılında Karadeniz Üniversitesinden mezun oldum. 1998 yılında Ankara Hastanesinde Ortopedi Uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2000 yılında uzmanlığıma başladım. Uzun yıllar devlet hastanesinde Artvin, Düzce ve İstanbul’da görev yaptım. Özellikle diz yaralanmaları ve bağ yırtıkları ilgilendiğim ve fazla deneyimim olduğu konulardır. Tüm ortopedik ameliyatlar başarı ile tanı konulup tedavi edilmektedir. Özel Medi-ce İnegöl Hastanesinde genel olarak eklem ağrıları ve bozuklukları, yumuşak doku yaralanmaları, kırık ve çıkık hastaları, sporcu yaralanmaları sıklıkla başvurmakta ve takip edilmektedir. Ameliyat sonuçları genellikle yüz güldürücüdür. Açık kırıklar, kalça ve diz protezi, implant ameliyatları ve özellikle kalça kireçlenmelerinde yüzey değiştirme ameliyatları yeni bir yöntem olarak özellikle genç hastalarda uygulanmaktadır. Sporcularda görülen ön çapraz bağ yırtıklarında bağ nakli ve tamiri başarılı şeklide uygulanmakta, kilitlenme ve dizde boşalma şikayetleri düzeltilmektedir. Medi-Ce hastanesinde yeni bir başlangıç, başarılı tanı ve tedavi yöntemleri, konforlu ameliyathane ve profesyonel ekibimizle İnegöl Halkının hizmetindeyiz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07